Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki oraz tablet

VoooTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,prosiłbym o polecenie jakiś słuchawek do 200zł,tutaj chciałbym jak najlepszą jakość głosu oraz głośność w tej cenie,oraz tablet do 300zł do przeglądania internetu oraz rozmawiania przez skype'a . Dzięki za pomoc

Opublikowano

Chcesz słuchawki z wbudowanym mikro, doczepianym czy bez?

Tablet i tak będzie mieć mikro ale za 300pln to nie wiem czy znajdziesz taki co się nie rozpadnie po miesiącu.

Opublikowano

Chcesz słuchawki z wbudowanym mikro, doczepianym czy bez?

Tablet i tak będzie mieć mikro ale za 300pln to nie wiem czy znajdziesz taki co się nie rozpadnie po miesiącu.

Mikro mam już,także słuchawek z mikro mi nie trzeba,a tablet dokładniej to mamie jest potrzebny. 

Widziałem,że też krakeny są w podobnej cenie tylko,ze mikro maja także siberie/krakeny ? 

Opublikowano

Krakeny, siberie, ozony to kupa.

W tej cenie masz zamknięte Superluxy HD669, które jakością dźwiękiem są bardzo dobre

http://www.ceneo.pl/12079980#tab=click

Możesz też kupić Takstary HI2050, otwarte słuchawki, z ciepłą barwą brzmienia, z wygodnymi, welurowymi padami.

http://www.ceneo.pl/27975905

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

czyli nie zawsze,co jest bardzo popularne,musi być najlepsze ta?

Zależy mi na dobrych słuchawkach w takim przedziale cenowym,ponieważ gram na wysokim rankingu w csa

Opublikowano

Od siebie polecam: 

-Creative Aurvana Live!

-HD 660

-HD 330

-Takstar HI2050

Nie bierz żadnego syfu gamingowego.

Pierwsze lepsze słuchawki do muzyki będą lepsze niż słuchawki dla graczy które świecą na 16,7mln kolorów.

Opublikowano

Nie koniecznie...

Hz i db nie czynią słuchawek lepszymi.

A do tego dużo stron podaje fałszywe informacje na temat słuchawek.

Najlepiej patrzeć po opiniach i recenzjach zwykłych ludzi (np. na mp3forum) ponieważ wiele stron jest przekupionych albo nawet w rękach tych słuchawek nie mieli, a wychwalają.

Opublikowano

Aurvany są zwłaszcza dobre po recablingu, więc ja polecam jak wyżej do gadania i żeby było wygodnie takstary.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...